هادی احمدی (سروش):

تا امروز نمی‌دانستم که اسفناج، آخر اردبیهشت دیگر یافت نمی‌شود و برای ملاقات دوباره‌ی این سبزی آهنین باید تا پاییز انتظار کشید. شاید آن سبزه‌ای که خیام اردیبهشتی، مدام ازش دم می‌زد همین اسفناج بود!
دسترسی به چوچاق شهرهای شمالی هم ساده نیست و برگ چغندر تنها راهکار جایگزین آن سبزی بزرگوار است.
اسفناج یک قلم از سبزهای کلیدی برای خاصیت‌دار کردن و لعاب‌دار شدن قورمه‌سبزی است که وقتی نیست باید سراغ برگ چغندر الکی رفت. برگ چغندر، این سبزی حجم‌دهنده‌، واقعا ‌چیزی به‌درد‌بخوری ندارد جز بزرگنمایی و سیاه‌نمایی.
در قحط‌السبزی بر وزن قحط‌الرجالی! این سبزی پهن‌برگ، از سرناچاری بکار می‌آید و خیلی‌خوب قاطی باقی سبزی‌ها می‌شود؛ اما فراموش کردم که قورمه‌سبزی از طعم و خاصیت آهنینش می‌افتد و مصرف‌کننده‌اش، دیگر شبیه ملوان زبل نمی‌تواند زور بازو نشان دهد!
امروز فهمیدم بهترست قورمه‌سبزی درست نکنیم تا اینکه بخاطر فقدان اسفناج، سراغ سبزی الکی برویم!
این را به همه چیز تعمیم دهید، نتیجه همین است!
www.Soroushane.ir


0 0 رای
امتیازت به این مطلب؟
عضویت در سایت
اطلاع رسانی
guest

0 نظر
بازخورد (Feedback) های اینلاین
مشاهده همه دیدگاه ها
error: لینک های همرسانی مطلب در سمت چپ صفحه هست دوست داشتی به اشتراک بگذار!
0
نظرت مهمه حتماً بنویس!x