هادی احمدی (سروش):

یکی از بچه‌های لینکدین به ضرب چاقو کشته شد!
کشته‌شدن امیرمحمد خالقی را از منظر یک هم‌وطن و یک هم‌دانشگاهی مطرح کرده‌اند؛ ولی او از اعضای لینکدین هم بود. هرچند بنظر فعالیت زیادی نداشت و تعاملی با او نداشتم اما این‌که یکی از اعضای جامعه‌ی متخصصین لینکدین، بابت موبایلش به قتل رسیده هم جای تامل و تاسف دارد.
×××
روزی که موتورسواران چنان برق‌آسا موبایلم را قاپیدند آنقدر شوک عصبی وارد شده بود که لحظاتی سر جایم خشکم زد؛ بخصوص آن‌که پشت خودرو بودم و کمربندبسته.
تا پیاده شدم فلنگ را بستند و رفتند. شاید اگر در شرایط مشابهی در یک کوچه یا دم دانشگاهی یا جایی گیرم می‌انداختند من نیز برای از دست ندادن مالم، دفاع می‌کردم و شکی نیست که من هم به ضرب یک چاقو، زخمی یا کشته می‌شدم.
این سناریو برای هرکسی محتمل است و بسیار هم رخ داده و رخ خواهد داد.
×××
شوربختانه بحران اقتصادی، همه را دزد کرده هرچند علتش تماماً این نیست.
زورگیران و خر زوران در عین‌حال که جسورند ولی مشتی بی‌خایه هستند و بطرز احمقانه‌ای بجای مطالبه‌ی حق خود از دولت و حکومت، فکر می‌کنند مردم حقشان را خورده.
سخن من با این دزدان نابزرگوار است؛ شما که به بهانه‌ی فشار اقتصادی به مردم بدبخت‌تر از خودتان هجوم می‌برید، بد نیست بدانی که کسب نانی به جانی نمی‌ارزد.
×××
حکومت خر است و تو نیز خرتر از آن! اگر زورت به خر نمی‌رسد پالانش را نکوب!
www.Soroushane.ir


5 1 رای
امتیازت به این مطلب؟
عضویت در سایت
اطلاع رسانی
guest

0 نظر
بازخورد (Feedback) های اینلاین
مشاهده همه دیدگاه ها
error: لینک های همرسانی مطلب در سمت چپ صفحه هست دوست داشتی به اشتراک بگذار!
0
نظرت مهمه حتماً بنویس!x